Skärgårdskrogen Östra Skälö

Långt ute i skärgården men ändå tillgängligt med bil. I en skyddad vik längst ut i havsbandet ligger Restaurang Östra Skälö, här erbjuds fantastisk mat och topp-service.Restaurangen kan erbjuda lokaler till större evenemang som ex. födelsedagar, konferenser & bröllop. Och under sommartid arrangeras även trubadur- och pubkvällar. Du njuter av god mat & dryck till naturens skådespel och avrundar kvällen inför en fantastisk solnedgång.Denna plats är verkligen något alldeles extra, restaurangen besöks även ifrån havet av många som kommer med egna båtar. Här serveras lokala råvaror som ex. nyfångad abborre med nypotatis. En underbar tre rätters middag men även pizza och enklare rätter.

Restaurang Östra Skälö har en mycket trogen och återkommande kundkrets då det är samma ägarpar som drivit krogen i 10 säsonger, ända Sedan 2014.

Stugor för eget boende samt personal finns på havstomten. Mycket ändamålsenliga konferenslokaler och ett toppenfint restaurangkök med stor kapacitet och bra utrymme.

Sittplatser Restaurang:
Inne ca 100st
Ute ca 100 st
Båtplatser 20-25 st

Restaurang Östra Skälö säljs som en Inkråmsaffär.
Inventarier-Goodwill- Avtal.
Hyran är mycket förmånlig och Krogen har endast drivits per säsong, delar av maj samt juni – juli och augusti. Det finns stora utvecklingsmöjligheter med ex. helgöppet större delen av året samt Julbord.

Kontakta
Leo Ulmborg
leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38

Top