Snösäkra Mullsjö Alpin – ett vinterparadis för hela familjen.

Välkommen till snösäkra Mullsjö Alpin!

Ett vinterparadis för hela familjen med restaurang, värmestuga och skidshop på toppen av backen!

Mullsjö alpin har ett av Sveriges modernaste snökanonsystem och har gjort stora satsningar på att kunna erbjuda en snösäker anläggning. Med 60-talet moderna snökanoner kan man producera upp till 600 m3 snö per timme! Efter några dygn med 5–6 minusgrader kan man öppna för åkning, utan att en flinga snö behöver falla. Snösäkra Mullsjö lever upp till sitt rykte!

Sju pister– 95m fallhöjd
Mullsjö alpin erbjuder pister med varierande svårighetsgrad – från enkel barn– och övningsbacke till pister med delvis 30 graders lutning. Här erbjuds alltifrån lättare nedfarter till branta och utmanande nedfarter, samt boxar, rails m m och “Big Jumps” för dem som vågar!

Fem liftar– Med kort liftkö
Liftarna i systemet har en sammanlagd kapacitet på 3 900 personer per timmen vilket håller nere köerna. Barnbacken har långsamtgående liftar.

Omsättning ca 5.0 MSEK
Sekretessavtal krävs för att kunna ta del av objektet

Kontakta
Leo Ulmborg för mer information

leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38

Välrenommerad kvarterskrog i hjärtat av Majorna!

Förvärvsmöjlighet: Syster Marmelad
Välrenommerad kvarterskrog med finare gastromi i hjärtat av Majorna! Charmig nyrenoverad lokal och härlig uteservering. Inkluderades 2020 i Guide Michelin. Syster Marmelad ligger i hjärtat av Kungsladugård, i ett hav av landshövdingehus i Majorna.

Det är en charmig kvarterarskrog och under sommaren är uteserveringen en lokal favorit. Här har man serverat mindre rätter oftast komponerat i en avsmakningsmeny. Restaurangen startade som Sveriges första växtbaserade krog men är idag en allsidig restaurang med finare gastronomi. Rörelsen innehar alkoholtillstånd och har ca 22+13 platser inne och ca 50 ute, men det finns möjlighet till fler platser ute om man vill. Restaurangen har haft öppet tisdag-lördag 17.00-00.00.

Våren 2020 genomfördes en större renovering av kök på restaurangen för ett värde om ca 1 miljon. Idag är verksamheten vilande.

Övriga ekonomiska fakta, och visning kontakta mäklaren.

Hampus Bruhammar

Induktionsvärmare – Patenterad uppfinning

För uppdragsgivares räkning söker vi en investerare som har erfarenhet från att ta en helt ny patenterad produkt till den globala marknaden.

Den unika uppfinningen ersätter bland annat fordonsmonterade dieselvärmare (bilar, båtar husvagnar mm) men kan även användas inom andra tillämningar. Med hjälp av infraröd teknik i kombination med cirkulerande luft erhålls 100% utsläppsfri uppvärmning. Patent Pending Europa, USA och Kanada.

Kontakta Roger Eriksson för mer information

roger@foretagsmaklarna.com
0703 28 50 05