Central Sportanläggning – Linköping

Vill du äga och driva en central sportanläggning där det idag bedrivs verksamheter så som squash, gym och solarier så kan detta var ett bra tillfälle för dig vill driva något eget.
Är du exempelvis Personlig tränare (PT) eller jobbar med annan kompletterande verksamhet inom friskvård så finns stora möjligheter att utveckla anläggningen ytterligare då det finns god tillgång på lokaler i direkt anslutning.
Skriv några rader och berätta om dig och dina planer så återkommer vi med en kompletterande information.

Kontakta
Roger Eriksson
roger@foretagsmaklarna.com
0703285005

Livsmedelsbutik ansluten till välkänd kedja

Den enda livsmedelsbutiken i sitt område, ca 5 min från järnvägsstationen på en mindre ort i Östergötland. De flesta kunderna kommer från närområdet, men även andra delar på orten lockar kunder till butiken som har ett mycket gott rykte för sin service och goda serviceanda. Omsättning ca 11 MSEK (ex moms) god lönsamhet. Hyra per månad ca 15 tkr per månad. Skriv och berätta om dig själv och vad det är du söker så kontaktar jag dig inom kort

Köpeskilling: Kontakta Mäklare för mera information.

Kontakta
Roger Eriksson
roger@foretagsmaklarna.com
0703285005

Producent av transportutrustning till jordbruk och industri

Tillverkningsföretag i östra Götaland, verksamt sedan mitten av -90 talet med produkter kända för hög driftsäkerhet och lång livslängd. Idag har man starka och återkommande kunder i Norge, Danmark, Finland och Sverige.

Ett välmående och välrenommerat bolag med en tillverkning anpassad efter kundens behov har givit en upparbetad och trogen kundkrets. Produktion sker helt i egen regi med anpassade maskiner för effektiv produktion. Verksamheten bedrivs i hyrda lokaler och är under rätt förutsättningar flyttbar.

Omsättning uppgår till runt 5 MSEK med gynnsamma utvecklings möjligheter för nya ägare.

Kontakta

Peter Lagergren
peter@foretagsmaklarna.com
0702032698

Unik, väletablerad dambutik – Linköping

Är du intresserad av dammode och vill driva en egen butik, ja då får du inte missa det här tillfället. Butiken ligger på ett av Linköpings bästa lägen och verksamheten är väl inarbetad, har trogen kundkrets och är välrenommerad hos leverantörer.

Kunder beskriver företaget med ord som; hög servicegrad och kunskap, genuint, personligt samt inspirerande med ett noga utvalt sortiment. Leverantörerna betonar kunskap, noggrannhet, engagerade ägare som driver ett unikt koncept.

Detta är ett mycket välskött och inarbetat företag sedan ca 15 år tillbaka. Du tar över en trogen och köpstark kundkrets, väl uppbyggda leverantörskontakter samt, sist men inte minst, en attraktiv lokal.

Skriv och berätta om dig och dina planer så kontaktar jag dig med mer information.

Kontakta

Peter Lagergren
peter@foretagsmaklarna.com
0702032698

GDS anläggning – Östra Götaland

En riktigt fin och välvårdad anläggning lätt att sköta och administrera.
Egen hemsida med bra domännamn.
Senaste året passerade 30 000 fordon anläggningen som byggdes för ca 7 år sedan. Överlåts i AB form. God lönsamhet, egen fastighet, ca 1 timmes resa från Storstockholm.

Köpeskilling: Kontakta Mäklare för mera information.

Kontakta
Roger Eriksson
roger@foretagsmaklarna.com
0703285005

Tuna snickeri med catering, restaurang och unikt eget Boende

Två mil från Vimmerby ligger vackra och inbjudande Tuna. En aktiv bygd med fin boendemiljö och med en vacker småländsk natur.

I Tuna byggs det nya bostäder och utvecklingen är positiv. Här kan exempelvis ett par, eller en stor familj bo, driva ett finsnickeri och en Catering-Verksamhet med egen restaurang.

Affären innefattar en inkråmsaffär av Verksamheten med egen fastighet!

Är du intresserad av objektet och vill veta mera?
Ring eller maila mig direkt, jag ser fram emot att höra av dig!

Kontakta
Leo Ulmborg
leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38

Restaurang La Locondiera

Restaurang La Locondiera är ett familjeföretag som grundades 2013 i en av Jönköpings äldsta byggnader där huvudbyggnaden är från år 1791.

Här är det kulturhistoria tillsammans med högklassig Gastronomi som råder. La Locandieras´ ägare Christian är ursprungligen från den lilla byn Sondalo i norra Italien. Man har utmärkelse från Italienska Handelskammaren för
utsökt `Italiensk Kvalitet´ eller som man uttrycker sig
”Ospitalita italiano´´

Kontakta
Leo Ulmborg
leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38

Nässjö Bilrekond

För Nässjö Bilrekond är kvalité och noggrannhet nyckelord.Nässjö Bilrekond finns i en mycket trevlig och modern anläggning på hela 650m2 och företaget har funnits här på samma plats i över 20 år!Lokalen hyrs och innefattar tvätthall- rekonditioneringshall- utställningshallar- kontor och personalrum mm.Detta är ett välskött företag med flertalet fasta avtalskunder såsom bilfirmor, företag , försäkringsbolag mm.

Nässjö Bilrekond är kända för att utföra sitt arbete snabbt och effektivt och dom är mycket serviceinriktade och har lång erfarenhet i branschen!

Här är man stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ bilvård till ett överkomligt pris och man har erfarenhet av att arbeta med alla typer av bilar och personalen är utbildade för att hantera alla typer av fordon och olika behandlingar.

För en ny ägare så finns det stora utvecklingsmöjligheter såsom Bilförsäljning, Foliering och Däckservice!

Är du intresserad av objektet och vill veta mera?
Ring eller maila mig direkt, jag ser fram emot att höra av dig så pratar vi Omsättning-Resultat och pris!

För att ta del av Handlingar rörande objektet så krävs en ifylld Sekretesshandling.

Kontakta
Leo Ulmborg
leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38

Skillingaryds Smådjurspraktik

Ett välskött småföretag med stor utvecklingspotential där antal arbetstimmar och vilka åtaganden man utför kan förändras, allt beroende på en ny ägares ambitioner, kunskapsnivå och vilja!Idag är praktiken öppen måndag-onsdag-fredag.
Närmare 2.200 st. i kundregistret där flertalet är återkommande.

Vanligt förekommande arbeten är framförallt profylaktisk vård, mindre kirurgiska ingrepp samt tandvård på hundar och katter men även andra smådjur.

Skillingaryds Smådjurspraktik säljs som en Inkråmsaffär. Där ingår Inventarier-Goodwill- Avtal. Mycket trevliga, fräscha och ändamålsenliga lokaler i ett plan där hyran är förmånlig med tanke på detta AAA-läge mitt i centrala Skillingaryd.

Kontakta
Leo Ulmborg
leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38

Skärgårdskrogen Östra Skälö

Långt ute i skärgården men ändå tillgängligt med bil. I en skyddad vik längst ut i havsbandet ligger Restaurang Östra Skälö, här erbjuds fantastisk mat och topp-service.Restaurangen kan erbjuda lokaler till större evenemang som ex. födelsedagar, konferenser & bröllop. Och under sommartid arrangeras även trubadur- och pubkvällar. Du njuter av god mat & dryck till naturens skådespel och avrundar kvällen inför en fantastisk solnedgång.Denna plats är verkligen något alldeles extra, restaurangen besöks även ifrån havet av många som kommer med egna båtar. Här serveras lokala råvaror som ex. nyfångad abborre med nypotatis. En underbar tre rätters middag men även pizza och enklare rätter.

Restaurang Östra Skälö har en mycket trogen och återkommande kundkrets då det är samma ägarpar som drivit krogen i 10 säsonger, ända Sedan 2014.

Stugor för eget boende samt personal finns på havstomten. Mycket ändamålsenliga konferenslokaler och ett toppenfint restaurangkök med stor kapacitet och bra utrymme.

Sittplatser Restaurang:
Inne ca 100st
Ute ca 100 st
Båtplatser 20-25 st

Restaurang Östra Skälö säljs som en Inkråmsaffär.
Inventarier-Goodwill- Avtal.
Hyran är mycket förmånlig och Krogen har endast drivits per säsong, delar av maj samt juni – juli och augusti. Det finns stora utvecklingsmöjligheter med ex. helgöppet större delen av året samt Julbord.

Kontakta
Leo Ulmborg
leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38