Stuffstore – delägare & partnerskap inom e-handel

Bolaget grundades juli 2020 av den nuvarande ägaren med en bakgrund från flera lyckosamma lanseringar av olika e-handelsprojekt. Genom sina affärskontakter (främst i Kina) köper man in produkter till eget lager inriktade till hus, hem och fritid.

Utöver Stuffstore driver man även e-handelsplattformarna, Bozzado, TimeForMachine, SmartTools samt DjurochFritid.

En viktig del i framgångsfaktorn har varit och är, att genom sina kontakter snabbt hitta storsäljande produkter och erbjuda dessa till marknaden.

Affärsidén är att genom väldigt bra inköpskanaler snabbt och kostnadseffektivt, erbjuda lagerhållna produkter till lågt pris från eget lager (i Småland), dvs ingen DropShipping.

Sedan starten har ägarna målmedvetet och systematiskt lagt grunden för ett välmående företag, med ett mycket gott renommé och en strak marknadsposition.

Räknat på kalenderåret 2022 siktar man på en total omsättning om +30 MSEK. Bolaget har idag inga skulder och är helt självfinansierat.

En jämförelse av försäljningen i juli 2022 med samma tid föregående år.
Försäljningsökning + 311%,
Ökning i transaktioner + 520%
Ökning konverteringsfrekvens + 66%

Det finns stor potential i att utveckla bolaget vidare varför ägarna nu välkomnar en affärspartner som kan tillföra kapital för snabbare tillväxt.

Utöver kapital ser man gärna en affärspartner som även erbjuder annan användbar kompetens för bolagets utveckling då man avser att Q4 etablera närvaro på flera marknader.

Ytterligare information erhålls om företaget under sekretess där vi även emotser en presentation av dig som intressent av Stuffstore.

Kontakta
Roger Eriksson för mer information

roger@foretagsmaklarna.com
0703-285005

Marina – Ostkusten

Komplett service‐ och reparationsvarv för marin fritid och yrkessjöfart som de senaste åren haft en stadig tillväxt med god lönsamhet. En modern marin anläggning som bedrivs i egna ändamålsenliga lokaler.

Auktoriserad verkstad och återförsäljare för flera ledande leverantörer där förvaring av båtar och motorer erbjuds hela året inom‐ och utomhus i inhägnat område.

Verksamheten säljs i första hand genom överlåtelse av aktierna i Bolaget.
Budgeterat omsättning drygt 6 MSEK.

Sekretessavtal krävs för att kunna ta del av objektet

Kontakta
Roger Eriksson för mer information

roger@foretagsmaklarna.com
0703-285005

Väletablerade lunchrestaurang – Jönköping

En av Jönköpings större lunchrestauranger är nu till salu.

Expansivt läge med stort och modernt kök borgar för god avkastning lång tid framöver och obegränsad utvecklingspotential!

Verksamheten säljs som Bolagsaffär.

Omsättning ca 11.0MSEK
Resultat: ca 1.0MSEK

Köpeskilling ej angivet

Kontakta mäklaren för mer information.

Sekretessavtal krävs för att kunna ta del av objektet

Kontakta
Leo Ulmborg för mer information

leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38

Lönsam e-Handel Försäljning / Delägarskap

Bolaget grundades Juli 2020 av den nuvarande ägare med en bakgrund från flera lyckosamma lanseringar av olika e-handelsprojekt. Genom sina kontakter började man köpa in produkter till eget lager inriktade till hus, hem och fritid.

Affärsidén är väldigt enkel:
Att genom väldigt bra inköpskanaler snabbt och kostnadseffektivt, erbjuda produkter till lågt pris från eget lager (i Småland), dvs ingen DropShipping.

En viktig del i framgångsfaktorn är att Ägarna tillsammans med sina kontakter snabbt hittar storsäljande produkter och att bolaget har och ska ha en god likviditet och snabbt kunna göra stora inköp.

Bolaget söker därför ny partner som kan tillföra kapital för snabbare tillväxt och gärna en partner som även erbjuder någon annan sorts av användbar kompetens.

Kalenderår 2022 siktar man på en total omsättning om +30 MSEK.

Sekretessavtal krävs för att kunna ta del av objektet

Kontakta
Leo Ulmborg för mer information

leo@foretagsmaklarna.com
0706 57 60 38

Induktionsvärmare – Patenterad uppfinning

För uppdragsgivares räkning söker vi en investerare som har erfarenhet från att ta en helt ny patenterad produkt till den globala marknaden.

Den unika uppfinningen ersätter bland annat fordonsmonterade dieselvärmare (bilar, båtar husvagnar mm) men kan även användas inom andra tillämningar. Med hjälp av infraröd teknik i kombination med cirkulerande luft erhålls 100% utsläppsfri uppvärmning. Patent Pending Europa, USA och Kanada.

Kontakta Roger Eriksson för mer information

roger@foretagsmaklarna.com
0703 28 50 05