Lönsamt kvalitetsbageri med mycket goda framtidsutsikter

Rekommenderade i White Guide
Bageriet öppnade 2016 men det har tidigare drivits bageri i lokalerna med namnet Kakboden under 40 år. Sedan nyöppningen har omsättningen mer än fördubblats.

Bageriet tillverkar och säljer bröd, bullar, bakverk, smörgåsar och lättare luncher. Bröd bakas både med och utan surdeg. Bakverken är både traditionella och en del nyskapade med stor variation.

Man bakar med smör och grädde och bageriets produkter bakas från grunden utan halvfabrikat.

Bageriet är välkänt för mycket hög kvalité, variation på produkterna, sin lyhördhet, fina kundbemötande och service.

Varumärket är väl inarbetat och mycket välkänt. Här finns en fantastisk möjlighet att ta vid och fortsätta utveckla verksamheten!

2018 kom bageriet med i White Guide: ”Jättestort är det inte, Tranås bästa bageri, men hjärterum är det gott om hos bagare Johanna Fors – för det märks att det plöjs ner både kärlek och smör i ställets kreativa fikabrödsutbud. Det mesta är klassiskt och välbakat med små roliga utropstecken som S’mores-muffins eller varför inte prova chokladbollsfilén – en avlång variant som räcker till tio. Tranåsborna köar också här för det goda surdegsbrödet i olika varianter – focaccian med pesto och soltorkad tomat är med rätta mångas favorit.”
White Guide

Antal anställda 5
Omsättning ca 5 MSEK
Resultat ca 10%

Verksamheten säljs och överlåts som AB.

Kontakta
Tommy Svensson

tommy@foretagsmaklarna.com
0706715979

Top